1 Диплом аспіранта Програми в Міжнародна готельна справа 2024

Фільтри

Фільтри

  • Диплом аспіранта
  • Туризм і готельний бізнес
  • Готельний менеджмент
  • Міжнародна готельна справа
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Диплом аспіранта Програми в Міжнародна готельна справа

    Дипломна програма пропонує студентам відмінний спосіб продовжити навчання або змінити кар'єру. Програма, як правило, готує студентів до роботи в складних умовах і навчається через поєднання практичного навчання та вивчення класу. Ці програми, як правило, пропонуються технічними школами та громадськими коледжами.

    Що таке аспірантуру міжнародного готельного менеджменту? Програма розроблена, щоб допомогти професіоналам готельного бізнесу розвинути свою кар'єру і зазвичай поєднує теорію управління з практичними курсами. Після закінчення програми студенти, як правило, працюють на рівні менеджменту в індустрії гостинності. Сфери вивчення включають в себе управління обслуговування номерів, кухня, бар і напої операцій, гарна їдальня, і загальне гостинність.

    Отримання диплома в міжнародному менеджменті готелю дає багато цінних навичок, які служать студенту вже після закінчення програми. Випускники навчаються відмінним вирішенням проблем і навичками вирішення конфліктів, як критично мислити та як спілкуватися з різноманітною групою людей з усього світу.

    Дипломні програми часто приймаються від одного до двох років, але вартість кожного навчального закладу коливається. Рекомендується, щоб студенти безпосередньо контактували з школами, щоб обговорити плату за навчання та реєстрацію.

    Студенти з аспірантами в міжнародних готелях мають багато можливостей для кар'єри. Випускники часто працюють у спеціалізованій галузі в галузі гостинності, такі як менеджмент подій, підприємництво або маркетинг. Наприклад, заголовки посад в рамках парасолькового керування подією включають координатора групи та подій, менеджера з кадрових заходів та директора з питань конвенції, щоб просто назвати декілька. Студенти також можуть стати власниками власних готелів або знайти роботу на середній та найвищому рівні.

    Класи доступні на денній або заочній формі, а деякі школи можуть пропонувати онлайн курси для студентів, які потребують більш гнучкого графіку. Щоб знайти найкращий варіант для вас, знайдіть свою програму нижче та зв'яжіться безпосередньо з приймаючою канцелярією обраної вами школи, заповнивши бланк заявки.