4 Курс Програми в Управління громадським харчуванням 2024

Фільтри

Фільтри

  • Курс
  • Туризм і готельний бізнес
  • Готельний бізнес
  • Управління громадським харчуванням
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (4)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Курс Програми в Управління громадським харчуванням

    Курс може ставитися до одиниці навчання, який триває до одного року, або це може ставитися до всієї програми навчання. Її визначення залежить частково від розташування установи. У будь-якому випадку, це утворення доріжки часто використовується для забезпечення додаткової професійної підготовки або подолати розрив між академічною фазами.

    Що таке курс в управлінні сервісу пов'язаного з харчуванням? Цей курс дивиться на операційних процесів ресторану, які призводять до прибутковості. Студентам надається можливість розширити свої навички і знання, пов'язані з готельної індустрії. Завдяки в своєму класі проектів і дискусій, студенти можуть також вивчити харчову промисловість з точки зору управління. Класи, прийняті для цього курсу можуть включати в себе управління об'єктами, громадського харчування підприємництва, контроль за витратами громадського харчування та керівництва в продовольчої служби.

    Цей курс є корисним, оскільки він зосереджений на управлінні операціями, керівництва та управління фінансами.За допомогою цих основних навичок, молодий фахівець може бути в змозі отримати посаду середнього менеджменту або вищу зарплату.

    Вартість курсу в управлінні сервісу пов'язаного з харчуванням не те ж саме у всіх університетах. Часто, розташування школи, середа класів, скільки класів ви приймаєте і де Ви перебуваєте грати роль у вартості. Звернувшись до конкретної школи, ви можете бути в змозі дізнатися більше.

    У той час як хтось з цим освіту буде готовий працювати в ресторані, це не єдиний шлях кар'єри доступні. Ви можете мати право на роботу в готелях, спортивних споруд, підприємств громадського харчування, ресторанів послуг або шкіл. Деякі приклади назви кар'єри включають в себе менеджер сервісу пов'язаного з харчуванням, харчування менеджер сервісних рішень і роздрібного менеджера. Цей курс також може підготувати вас до подальшого вашої освіти.

    Після того, як ви зрозумієте, що ця програма підходить для вас, вам необхідно подати заяву.Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.