26 Курс Програми в Японія for 2024

Курс Програми в Японія for 2024Filter
    • Tokyo, Японія

    Денне навчання

    На кампусі

    Незважаючи на те, що економіка і наука і технологія чудово розвинулись, це світ, який неможливо усвідомити, що кожен чоловік стає щасливим. Швидше, сума людей ослабла, збільшилася кількість людей, що страждали від серця, і мету життя важко побачити. Любов холодна, надія стає непевною. Навіть релігія - це епоха, яку можна побачити з жадібними очима.

    • Nagakute, Японія

    На кампусі

    Отримавши розуміння мови бізнесу (= бухгалтерського обліку), студенти використовують фінансову звітність для аналізу прибутковості, безпеки та потенціалу зростання компаній. Ці аналізи допомагають розвивати людей, здатних підтримувати формулювання та реалізацію бізнес -стратегій.

    • Kyoto, Японія

    На кампусі

    Збільшити здібності до японської мови, необхідні для навчання в коледжі, та поглибити розуміння сучасного японського суспільства та культури. На перших семестрових заняттях викладач вводитиме соціальні проблеми; учні по черзі презентуватимуть ці проблеми та обговорюватимуть їх разом. У другому семестрі студенти розглядатимуть проблеми сучасного японського суспільства в порівнянні з нинішнім становищем їхньої рідної країни.

    • Hikone, Японія

    На кампусі

    Зробіть Японію частиною вашого академічного плану, навчаючись за кордоном восени, навесні або протягом усього навчального року. Перебуваючи в JCMU, ви повністю поринете у японську мову та культуру та вивчатимете цілорічну вартість японської мови на рівні коледжу кожного семестру. Немає жодних мовних передумов: ми пропонуємо курси для початківців аж до просунутих. Ви отримаєте можливість взяти участь у різноманітних заходах у класі, включаючи практику з японським студентом та посидіння на традиційній японській чайній церемонії. Завдяки цьому ви виявите, що ваша здатність щоденно користуватися японською мовою в Хіконе зросте в геометричній прогресії.

    • Suita, Японія

    На кампусі

    Ми переглянемо шлях та практику соціального забезпечення досі стосовно середовища проживання та здоров’я людей, які живуть самостійно, і замість того, щоб просто сприймати дітей та людей похилого віку як „уразливих людей, які потребують допомоги”, „громада” Ми буде вивчати різні питання, такі як побудова культури добробуту в місцевій громаді, розглядаючи її як "живого суб'єкта, який створює спільноту".

    • Kanazawa, Японія

    На кампусі

    Це двотижнева літня програма для іноземних студентів з наших університетів-партнерів. Програма включає: - Шість 90 -хвилинних уроків японської мови - Майстер -класи з традиційного мистецтва та ремесел - Історичні та культурні тури

    • Minato City, Японія

    На кампусі

    У цьому курсі ми навчаємо студентів та досліджуємо принципи та передові технології, пов'язані з виробництвом, збереженням, розповсюдженням та споживанням харчових продуктів, з акцентом на морські продукти. Зокрема, ми всебічно навчаємо та проводимо дослідження, зосереджуючись не тільки на забезпеченні та поліпшенні безпеки та здоров’я харчових продуктів у ланцюжку від ресурсів до споживання, а також на покращенні функціональних можливостей продуктів харчування з точки зору зміцнення здоров’я та сталості людей, а й на розвитку конструкторські та виконавські здібності, необхідні для міждисциплінарного розвитку технологій, з точки зору хімії, мікробіології, фізики та техніки, що підтримують безпеку, здоров’я та функціональність харчових продуктів.

    • Onna, Японія

    На кампусі

    У цьому курсі студенти вивчать основні принципи імунології, включаючи клітинний та молекулярний механізми вродженого та адаптивного імунітету. Курс також надає клінічне значення імунології при різних захворюваннях, таких як ВІЛ / СНІД, аутоімунітет та алергія. Потім студенти дізнаються, як імунну відповідь можна маніпулювати вакцинацією для боротьби з інфекційними захворюваннями та раком.

    • Sakai, Японія

    На кампусі

    Життєво важливі ознаки мають ознаки людського життя, спостерігають температуру тіла, дихання, пульс, вимірювання артеріального тиску, світловий рефлекс тощо, що є основою життєзабезпечення.

    • Hachioji, Японія

    На кампусі

    Хімічна технологія дала різні продукти, пов’язані з продуктами харчування, одягом та житлом для людей, і зробила великий внесок у людську цивілізацію. Подальший розвиток хімічної технології вимагає знань біотехнології, а також хімії.

    • Iwaki, Японія

    На кампусі

    Ми прагнемо сприяти розвитку людських ресурсів, здатних адаптуватися та реагувати на найсучасніші технології та їх рух у сферах сучасної прикладної хімії та біохімії.

    • Nishio, Японія

    Набути практичних навичок, які можна зрозуміти в галузі бізнесу. З початкової точки вивчення "як реагувати на складне суспільство", чотири ресурси управління людьми, товарами, грошима та інформацією через "теорію, знання + досвід, досвід" Виховувати практичні навички, які можна використовувати в суспільстві.

    • Ashiya, Японія

    Курс балету проводить випускний спектакль кожного грудня. В основному з’являться учні 4 класу, які закінчують навчання, студенти університетів та студенти балетного клубу курсу балету та додадуть квіти до всієї школи.

    • Tokyo, Японія

    Денне навчання

    5 днів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ми часто чуємо про актуальність та важливість ШІ у нашому житті, але часто ці дискусії зосереджуються або навколо негативних та дистопічних тем спостереження, або над позитивних поглядів Силіконової долини, як це все вирішить. У цьому класі ми розглянемо замість цього середину, і як ми застосовуємо новий гуманістичний підхід до цієї технології, вивчаючи нові взаємодії, які можуть позитивно вплинути на наше життя.

    • Yokohama, Японія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    У нас є відділ японської середньої школи, а також відділ дизайну на території кампусу, ви можете подружитися з японськими студентами в нашому коледжі в повсякденному житті. Термін подачі заявок на наступний прийом, квітень 2020 року, - з 1 вересня по 30 жовтня.