49 Курс Програми в Самовдосконалення 2024

Курс Програми в Самовдосконалення 2024Filter
    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    18 години

    На кампусі

    Англійська

    В епоху, коли проривні продукти та процеси визначають ринковий успіх, використання потужності інновацій стало необхідною умовою тріумфу бізнесу. Магістерський курс з дизайнерського мислення та інновацій пропонує трансформаційну освітню подорож, яка не лише кидає виклик загальноприйнятій приказці «якщо не зламано, не лагодь», але й повністю її руйнує.

    • San Roque, Іспанія

    Заочне навчання

    1 тиждень

    Купажований, Дистанційне навчання, На кампусі

    Англійська

    Основи систем освіти в усьому світі залишаються незмінними з часів промислової революції. Освіта все ще розглядається як засіб досягнення мети. де ти йдеш до школи, отримуєш ступінь і влаштовуєшся на роботу. Однак освіта — це набагато більше. Освіту потрібно розглядати як процес, що триває все життя. Освіта має відігравати особливу роль у суспільстві, де людство справді цілісно виховується, не лише як засіб досягнення мети, а як нескінченний процес, який відбувається не лише в стінах класу. \n\n Система освіти і, власне, філософія освіти повинні швидко розвиватися, якщо вони хочуть підготувати суспільство до світу, що швидко змінюється. Світ, у якому штучний інтелект виконує завдання миттєво і, можливо, може замінити наші творчі процеси мислення автоматизованим об’єднанням даних, зібраних штучним інтелектом. Світ, де повно фейкових новин і дезінформації, а різницю між фактом і вигадкою, здається, визначити дедалі важче. Світ, де обмежені ресурси створюють все більший тиск на перенаселену планету та створюють нові проблеми, які нам доведеться вирішити в цьому поколінні. Світ, де соціальна етика та мораль, здається, були замінені соціальними медіа. Світ, яким ми тепер маємо можливість маніпулювати до такої міри, що ми генетично модифікуємо навіть рослини в океанах, навіть не розуміючи наслідків змін, які ми робимо. \n\n У цьому світі чи в будь-якому іншому освіта повинна швидко розвиватися! Нам потрібно створити суспільство, де освіта не буде придушена та не маніпулюватиме тими, хто в уряді, де суспільство не буде індоктринованим і буде здатне мислити критично та володіти навичками стійкості та рішучості.

    • Kfar Giladi, Ізраїль

    Заочне навчання

    3 Місяці

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Курс «Профілактика гострого стресу та перша психологічна допомога» вивчає поточні знання про втручання в ситуації стресу та кризи та інструменти допомоги людині.

    • Online USA

    Заочне навчання

    6 тижнів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Підвищте стійкість свого робочого місця за допомогою спеціального плану підтримки та підвищення особистого та командного добробуту. Цей короткий онлайн-курс для вас, якщо ви хочете: Інвестувати у свій добробут та стійкість як особистість, щоб краще управляти своїм особистим та професійним життям; Поліпшити своє розуміння наслідків стресу та оздоровлення для вашої команди та покращити свої лідерські якості як менеджера з персоналу; Підвищте свою професійну пропозицію та ефективність як медичний працівник.

    • Prague, Чеська Республіка

    Денне навчання

    10 днів

    На кампусі

    Англійська

    Цей курс "Вступ до психології" надасть вам огляд теоретичних та прикладних психологічних підходів, методів та інструментів, з особливим акцентом на характеристиках особистості та їх вимірюванні, інтелекті, прийнятті рішень, управлінні емоціями та стресом, мотивації, ефективній комунікації та навичках презентації. Ви матимете можливість отримати знання про ключові психологічні поняття, практично розвинути свої навички та застосувати їх у реальному житті.

    • Cape Town, Південно-Африканська Республіка

    Денне навчання

    4 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Ця 5-тижнева програма розроблена, щоб надихнути учасників стати громадянами світу. Він розповідає про історію, політику, культуру, соціальну справедливість і соціальне підприємництво Південної Африки. Програма пов’язує минуле з сьогоденням, обговорюючи можливості та виклики трансформації, з якими стикається країна, африканський континент і світ сьогодні.

    • Binghamton, США

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Дослідження здоров’я та благополуччя неповнолітні забезпечують широку основу в концепціях зміцнення здоров’я та оздоровчої освіти для заохочення здорового способу життя як особисто, так і професійно. Студенти оцінюють наукову літературу та дослідження, пов’язані зі здоров’ям, самопочуттям і профілактикою захворювань. Студенти можуть застосувати отримані знання для оцінки, планування, мотивації та реалізації поведінки, що сприяє зміцненню здоров’я, і культивування здоров’я протягом усього життя в різних групах населення.

    • Valencia, Іспанія

    Денне навчання

    12 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Семестрова програма Flow & Grow – це структурована 12-тижнева програма Gap Year, яка занурює студентів у мову та культуру Іспанії, водночас надаючи їм необхідні інструменти для процвітання в особистому та професійному житті. Наша програма Gap Year включає уроки іспанської мови, заняття з розвитку навичок, активний відпочинок на свіжому повітрі та екскурсії по Іспанії на вихідних.

    • San José, Коста-Ріка

    Денне навчання

    12 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Ключем до благополуччя і щастя є пошук засобів, практик і мислення для ведення сталого способу життя. Здоров'я - це не просто фізичний стан. Усвідомлення деяких важливих елементів добробуту та практики попередження стресу є вирішальними для покращення якості життя.

    • Dubai, Сполучені Арабські Емірати

    Денне навчання

    5 днів

    На кампусі

    Англійська

    Цей практичний курс підготує вас до цікавої кар'єри в галузі управління персоналом та лідерства. Поліпшити перспективи кар'єрного росту, використовуючи цю програму як основу для подальших досліджень у цій швидкозростаючій сфері.

    • Málaga, Іспанія
    • Marbella, Іспанія
    • + 1 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    Дистанційне навчання

    Коучинг — це діяльність, яка постійно покращує продуктивність для досягнення позитивних змін на основі людського капіталу. Це персональна система навчання для кращого використання

    • Coffs Harbour, Австралія
    • Bilinga, Австралія
    • + 4 more

    На кампусі

    Англійська

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    3 години

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Безкоштовний онлайн-курс лідерства з управління та керівництва віддаленими командами.

    • Online USA

    Денне навчання, Заочне навчання

    6 тижнів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Springfield, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Drury University, невеликий приватний університет у Спрінгфілді, штат Міссурі, пропонує студентам новий сміливий академічний досвід, який руйнує шаблон окремих спеціальностей і жорстких формул, які найчастіше асоціюються з традиційною освітою. Студенти отримують поєднання життєвих та кар’єрних облікових даних, що дозволяє їм займатися своїми інтелектуальними пристрастями, надаючи їм інструменти, необхідні для технічної майстерності та готовності до кар’єри.