5 Курс Програми в Перукар 2024

Курс Програми в Перукар 2024Filter
    • Johannesburg, Південно-Африканська Республіка

    На кампусі

    Англійська

    Наш сучасний заклад зацікавлений у вихованні середовища, де молоді студенти можуть об’єднуватися та навчатись у творчому та гнучкому середовищі.

    • Ayr, Великобританія

    Англійська

    Цей курс зацікавить вас, якщо вам подобається використовувати свої творчі ідеї на практиці. Вам також подобається співпрацювати з іншими людьми та обговорювати, як найкраще виглядати, як ви хочете досягти. Ви повинні бути готові взяти участь як модель для однокурсників, яка вимагатиме вимити волосся, висушити їх феном, зняти та нанести макіяж, а також намалювати нігті на руках і ногах.

    • Tacoma, США

    На кампусі

    Англійська

    Цей коледж має на меті підготувати студентів-цирульників з необхідними навичками, щоб задовольнити попит галузі шляхом використання практичного, теоретичного та практичного досвіду, техніки безпеки та санітарних заходів, управління салонами та державних законів та надання першої медичної допомоги.

    • Oakland, США

    На кампусі

    Англійська

    Перукарське мистецтво не вивчається з підручників; про це дізналися в салоні. Будучи студентом цієї програми, ви матимете можливість працювати з реальними клієнтами в нашому студентському салоні.

    • Coolock, Ірландія

    Англійська

    Цей курс є денним випускним курсом для перукарів-підмайстрів, які працюють на повній зайнятості в салоні, зареєстрованому за новою схемою Національного перукарського навчання.