3 Курс Програми в Музикування в Europa for 2024

Курс Програми в Музикування в Europa for 2024Filter
    • Île-de-France, Франція

    Денне навчання, Заочне навчання

    На кампусі

    Французький

    Для молодих людей, які займаються музикою, викладацький склад IMEP пропонує 30-річний досвід музичної освіти на базі молодих учнів. Пропоновані інструменти - гітара, клавіатура, бас, барабани, саксофон, флейта, скрипка, голос, труба, тромбон, віолончель.

    • Belfast, Великобританія

    Англійська

    Музичний відділ має дві основні цілі, що охоплюють як академічні, так і позакласні аспекти музичної освіти. Ми хочемо зробити музику якомога веселішою, інклюзивнішою та кориснішою для наших учнів. В академічному плані наша мета - підготувати хлопців до музики на рівні GCSE та AS / A2 (CCEA) і одночасно розвивати талант, який дозволить хлопцям повноцінно брати участь у заходах, які ми пропонуємо, таких як хори, оркестри, камерні ансамблі, рок-групи, Дудовий оркестр та джазовий оркестр.

    • Île-de-France, Франція

    Денне навчання, Заочне навчання

    На кампусі

    Відкрита програма існує з 2007 року. Для любителів, які хочуть вдосконалити свою гру на інструментах та корисні основні музичні навички, такі як тренування вух, сольфедж та гармонія. Наша команда професорів складається з досвідчених викладачів, які розуміють потреби кожного студента.