42 Курс Програми в Дослідження косметології 2024

Курс Програми в Дослідження косметології 2024Filter
    • Santa Barbara, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Програма розроблена для підготовки студентів до іспиту з перукарської та косметологічної ради та до кар’єри косметолога. Навчання включає: базове укладання волосся, манікюр, догляд за обличчям та макіяж. Надішліть інформацію та заявку на участь у Косметологічній академії на сайті www.sbcc.edu/cosmetology. Нові заняття починаються протягом навчального року; дати початку вказані в пакеті та на нашому веб-сайті.

    • Taunton, Великобританія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Хочете стати професійним візажистом, що працюють в таких місцях, як Англійської національної опери і театрів Вест-Енду, або BBC і ITV, а на великих виробництв фільм з такими режисерами як Стівен Спілберг, Тім Бертон і Денні Бойл?

    • Johannesburg, Південно-Африканська Республіка

    Заочне навчання

    На кампусі

    Програма тривалістю 80 годин і навчання становить лицем до лиця. У кожному кампусі Damelin має інший графік навчання. Програми пропонуються протягом тижня, вечорами або по суботах.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    1 година

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Безкоштовний базовий онлайн-курс косметології з основних косметологічних процедур - із сертифікатом.

    • Johannesburg, Південно-Африканська Республіка

    На кампусі

    Англійська

    Наш сучасний заклад зацікавлений у вихованні середовища, де молоді студенти можуть об’єднуватися та навчатись у творчому та гнучкому середовищі.

    • Port Elizabeth, Південно-Африканська Республіка

    На кампусі

    Англійська

    Ліпи красиві нігті! Вивчити різні техніки догляду за нігтями; УФ-гелеві системи, манікюр, педикюр та нейл-арт. Тут починається ваша професійна кар’єра в галузі нігтьових технологій.

    • Ayr, Великобританія

    Англійська

    Цей курс зацікавить вас, якщо вам подобається використовувати свої творчі ідеї на практиці. Вам також подобається співпрацювати з іншими людьми та обговорювати, як найкраще виглядати, як ви хочете досягти. Ви повинні бути готові взяти участь як модель для однокурсників, яка вимагатиме вимити волосся, висушити їх феном, зняти та нанести макіяж, а також намалювати нігті на руках і ногах.

    • Online USA

    На кампусі

    Основна мета курсу манікюру - навчити студента основним маніпуляційним навичкам, судженням про безпеку, належним робочим звичкам та бажаним установкам, необхідним для отримання ліцензії та компетентності на посадах початкового рівня в манікюрі або суміжній галузі кар'єри.

    • Greenville, США

    На кампусі

    Англійська

    Програма інструктора з косметології готує студентів до кар'єри інструктора-косметолога, що працює в індустрії краси.

    • Tacoma, США

    На кампусі

    Англійська

    Цей коледж має на меті підготувати студентів-естетиків з необхідними навичками для задоволення попиту галузі шляхом використання практичного, теоретичного та практичного досвіду, техніки безпеки та санітарних заходів, управління салонами та державного законодавства та надання першої медичної допомоги.

    • San Antonio, США

    На кампусі

    Англійська

    Все більше людей усвідомлює терапевтичні та омолоджуючі якості масажу. Це означає великі перспективи роботи для вас як добре підготовленого масажиста.

    • Oakland, США

    На кампусі

    Англійська

    Захоплююча кар’єра у вас під рукою. І пальці мільйонів інших! Незалежно від того, це модний салон, спокійний спа-центр чи десь посередині, можливості професіоналів нігтьового мистецтва продовжуватимуть процвітати.

    • Weldon, США

    Англійська

    Навчальна програма з косметології розроблена для забезпечення знань, заснованих на компетентності, наукових / художніх принципів та практичних основ, пов'язаних з косметологічною галуззю. Навчальна програма передбачає імітацію салону, що дозволяє студентам розвивати маніпулятивні навички.

    • Vacaville, США

    На кампусі

    Англійська

    Студенти, які відвідують 600-годинну програму Spa Nail Technician Blake Austin College , вивчать як основні, так і передові методи, необхідні для приєднання до цієї зростаючої індустрії нігтів. У Blake Austin College ми переходимо не тільки ... Ви вивчите як технічні, так і практичні компоненти, що відповідають вимогам Державного комітету, і отримаєте додаткові інструкції з мистецтва дизайну нігтів, масажу рук і ніг та рефлексотерапії, щоб підготувати випускників до роботи в індустрія курортних послуг.

    • Parker, США

    На кампусі

    Англійська

    Основна мета курсів косметології - навчити студента основним маніпуляційним навичкам, судженням щодо безпеки, належним робочим звичкам та бажаним установкам, необхідним для посад початкового рівня в косметології або пов'язаних з ними напрямків кар'єри. Наші курси косметології складаються з 1500 годин викладання теоретичних та практичних навичок, необхідних для ліцензування Департаментом регуляторних агентств. Теорія та практика передують лабораторній роботі, і студенти повинні заповнити теорію та практику для кожної вправи за базовою навчальною програмою першокурсників та отримати прохідну оцінку з кожної вправи, перш ніж мати право брати участь у лабораторних роботах. Теорія та практика інтегровані протягом курсу. Управління ліцензування перукаря та косметолога / призначене агентство з питань тестування проводить всі іспити англійською мовою, а заявники подають відповіді англійською мовою. Усі навчальні та навчальні середовища в нашій школі проводяться англійською мовою, включаючи заняття в класі та навчання на підлозі клініки.