4 Курс Програми в Греція for 2024

Курс Програми в Греція for 2024Filter
    • Kalamaria Municipality, Греція

    Денне навчання

    12 Місяці

    Купажований, На кампусі

    Англійська

    Компанія Olympus Aviation розробила ретельно інтегровану програму підготовки пілотних програм для підвищення кваліфікації студентів, щоб вони працювали як пілоти на одиночних та / або багатомоторних авіалайнерах у комерційному повітряному транспорті та продовжували свою кар'єру в галузі авіації.

    • Athens, Греція

    Денне навчання

    На кампусі

    Простір під організовує міжнародні міжкультурних конвенцій, семінарів і спільних проектів, спрямованих на зміцнення і точки перетину між творчими

    • Athens, Греція

    На кампусі

    Англійська

    Програма регулярних членів триває весь навчальний рік, з початку вересня до початку червня. Це інтегрована програма участі, яка пропонує просунутим аспірантам з різних галузей, інтенсивний огляд мистецтва, археології, історії та топографії Греції, від античності до сучасності. Очікується, що постійні члени будуть проживати в Афінах протягом дев’ятимісячного навчального року. Студенти проходять всебічну підготовку через відвідування головних археологічних пам'яток та музеїв Греції, а також на семінарах, що проводяться резидентами та приїжджими науковцями. Вони також беруть участь у навчальній програмі під час розкопок у Коринфі.

    • Barcelona, Іспанія
    • Paris, Франція
    • + 9 more

    Денне навчання

    4 тижнів

    На кампусі

    Англійська, Шведська, Німецький, Французький, Іспанська, Італійський, Фінська

    Готові похитнути речі? Наш чотиритижневий міжнародний курс бармена розбивається на чотири основні модулі: Бар-практика, майстер-класи, талант і Безкоштовно. Після закінчення курсу ви матимете навички та впевненість ходити за будь-яким баром, у будь-яку точку світу та виглядати так, як робите це роками - навіть якщо ви абсолютно новачок. Понад 7000 студентів щорічно проходять цей курс, що робить його найпопулярнішим курсом бармена в світі.