120 Курс Програми в Виконавські види мистецтва 2024

Курс Програми в Виконавські види мистецтва 2024Filter
    • Bromma, Швеція

    Денне навчання

    10 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Навчіться знімати фільм під час десятитижневого інтенсивного вечірнього курсу. Фільм 10 тижнів навчить вас основам різних дисциплін – написання сценарію, режисури, операторського мистецтва, звуку, монтажу та виробництва. Ви, хто почав робити перші серйозні кроки у кіномистецтві, напевно знаєте, як важко самостійно перейти на вищий рівень.

    • Barcelona, Іспанія

    Денне навчання

    6 тижнів

    На кампусі

    Англійська

    Протягом одного місяця щороку 15 обраних учасників спільно з OTOXO Productionsспрямовують серію 3-5-хвилинних документальних фільмів. Ці короткометражки розповсюджуються на фестивалях і в ЗМІ по всьому світу та транслюються на платформі OTOXO. Лише з цих причин ми вимагаємо від наших учасників найвищої якості роботи та надаємо їм найвищу якість навчання, щоб це забезпечити.

    • Los Angeles, США
    • Valencia, Іспанія

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Ви захоплюєтеся спецефектами? Тепер ви можете перейти від простого глядача до професійної роботи та самостійного виробництва. Немає значення, з якого рівня ви починаєте чи як ви раніше навчалися. Ви можете стати професіоналом і перетворити своє захоплення на свою професію. Ми будемо вести вас, як справжні наставники, і крок за кроком покажемо, як цього досягти.

    • Bletchley, Великобританія

    Заочне навчання

    1 рік

    Купажований

    Англійська

    Національна премія прогресу (NPA) є ідеальним вибором для учнів, які зараз навчаються в школі, або тих, хто нещодавно закінчив шкільну освіту. Він також підходить для осіб, які переходять від SCQF Level 5 Award. Пориньте у світ знань і розвитку навичок за допомогою цієї багатогранної програми.

    • Prague 1, Чеська Республіка

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Програма документального кіно в Prague Film School спрямована на створення незалежного документаліста. Завдяки інтенсивній практичній і теоретичній роботі кожен студент дізнається, як адаптувати наративні інструменти драми, щоб розповідати правдиві історії про реальний світ, які одночасно розважають, навчають і надихають аудиторію. Курс призначений для розвитку навичок виробництва та пост-продакшну професійного рівня.

    • Paris, Франція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Однорічна кінопрограма – це інтенсивний і ретельний прискорений курс, який забезпечує надійну платформу для вивчення нових вимірів у сфері міжнародних ЗМІ та розваг. Цей курс готує студентів до медіасфери, що розвивається, і до успіху в професійному міжнародному світі візуальних медіа.

    • Paris, Франція

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Протягом цього року студентів навчають фундаментальним аспектам естетичних і технічних параметрів кадру, звуку та нових засобів масової інформації з більш ніж 1110 годинами навчання, включаючи вісім тижнів стажування.

    • Cape Town, Південно-Африканська Республіка

    Денне навчання

    1 семестр

    На кампусі

    Англійська

    Маєте хист до танцю, акторської майстерності чи образотворчого мистецтва? Дозвольте своїй творчості проявити себе, вибравши курси для семестру з мистецтва та культури. Студенти, які бажають вивчати курси в цих галузях, отримають необхідні навички, які дозволять їм сформулювати глибші інтереси та знання в театрі, танці та суміжних галузях, таких як кіно, телебачення, реклама та викладання, та/або підготуватися до здобуття наукового ступеня ( для студентів, які бажають вступити до академії). Студенти познайомляться з освітнім контекстом мистецтва та культури та досліджуватимуть деякі з ключових дискурсів танцю, включаючи танець і культурне формування, історію та естетику. Курсова робота буде складатися з семінарів, практичних занять, взаємодії з танцювальними групами на кампусі та за його межами, конференціями та симпозіумами. Деякі курси передбачатимуть інтенсивне читання, письмо та поглиблення спостережливості та аналітичних навичок. Приєднуйтесь до семестрової програми навчання за кордоном сьогодні! Вибирайте з різноманітних курсів бакалавра та магістра з широкого спектру дисциплін для міжнародного переказу кредитів.

    • Rende, Італія

    Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська, Італійський

    Дипломний онлайн-курс з теорії музики доступний для студентів із будь-яким освітнім середовищем. У нас є активні курси від першого до восьмого класів, які ведуть до відповідної сертифікації Лондонського музичного коледжу.

    • Online

    Заочне навчання

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Цей мікроакредитаційний курс «Основні навички бухгалтерського обліку кіно- та телевізійного виробництва» дасть студентам практичний досвід у складанні ключових бухгалтерських документів і звітів, які є специфічними для кіно- та телеіндустрії. Будучи професіоналами середньої ланки кіно- та телевізійної індустрії, студенти адаптуватимуть свої навички для роботи у відділі бухгалтерського обліку виробництва або для бухгалтерів середньої ланки чи бухгалтерів в інших галузях, щоб адаптувати свої навички для кіно- та телеіндустрії.

    • Molkom, Швеція

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    • London, Великобританія

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Зустрічі двічі на тиждень протягом восьми інтенсивних уроків, цей курс сценарного мистецтва є захоплюючою можливістю попрацювати з визнаним письменником, щоб вивчити основи написання для кіно та телебачення. Ви працюватимете у віртуальній групі на Zoom з одним із наших досвідчених онлайн-репетиторів.

    • Santa Barbara, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Кафедра вивчення кіно та медіа в Santa Barbara City College пропонує широкий вибір курсів, розроблених для спеціалістів у галузі кіно та зацікавлених неспеціалістів, які бажають покращити свої знання та оцінити кіно та медіа в рамках своєї бакалаврської освіти. Студенти знайомляться з великою кількістю фільмів від класичних до сучасних, включаючи як американські, так і міжнародні роботи.

    • 's Hertogenbosch, Нідерланди
    • Breda, Нідерланди

    На кампусі

    Англійська

    • Oslo, Норвегія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Норвезька

    У музичному дизайні ви вчитеся використовувати сучасні музичні технології для композиції, аранжування, створення музики та звукового оформлення - для реалізації власних ідей та ідей замовника. Завдяки курсу ви розвиваєте свої музичні та технічні навички. Ви отримуєте можливість працювати зі звуковою та музичною продукцією для таких медіа, як кіно, телебачення, реклама, радіо та ігри, або як музика сама по собі.