41 Курс Програми в Бізнес-адміністрування 2024

Курс Програми в Бізнес-адміністрування 2024Filter
    • Spain Online, Іспанія

    Заочне навчання

    9 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Метою Програми управління туристичним бізнесом є реагування на цей підхід та оприлюднення різних сфер туристичного сектору та останніх тенденцій.

    • Lyon, Франція
    • Saint-Étienne, Франція
    • + 1 more

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська, Французький

    • Santa Barbara, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма пропонує професійні та професійні програми в бізнесі, які відповідають потребам студентів, які планують отримати негайну роботу, перекваліфікуватися або пройти курси, щоб покращити своє розуміння середовища, в якому вони працюють і живуть. Факультет ділового адміністрування надає студентам широкий досвід ділового адміністрування, господарського права, правового середовища бізнесу, менеджменту, лідерства, бізнес-математики, нерухомості та підприємництва. Вони надають фундаментальні спеціалізовані знання в галузі права, менеджменту, нерухомості та підприємництва, які відповідають постійним потребам бізнесу та промисловості.

    • Madrid, Іспанія

    Заочне навчання

    1 рік

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Lean MBA є інноваційним і прискорене 1-річної програми бізнес-адміністрування для зайнятих людей, доступних в Інтернеті, на будь-якому пристрої.

    • Bogotá, Колумбія

    Денне навчання

    Дистанційне навчання

    Академічний підготовки керівників, менеджерів, підприємців і керівників отримати повне уявлення організації, орієнтовані на людські таланти, а також з міжнародними проекції

    • Johannesburg, Південно-Африканська Республіка

    Заочне навчання

    На кампусі

    Після успішного завершення кожної програми навичок, IBS видаватиме учень з Результатами Листом з викладенням модулів і кредитів, досягнутими. Тільки по завершенні 3-х модулів до повної кваліфікації буде той, якого навчають присуджується сертифікат з

    • Milledgeville, США

    Денне навчання

    15 години

    На кампусі

    Англійська

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 години

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Безкоштовний курс бізнес-адміністрування, як-от організація зустрічей і ділових поїздок.

    • Szeged, Угорщина

    На кампусі

    Угорська

    Метою професійної підготовки у вищій школі є підготовка фахівців, які за належного теоретичного підґрунтя здатні здобувати практичні знання та вирішувати практичні приклади, що імітують процес підприємницької практики. Вони ознайомлені із законодавством, що регулює діяльність підприємств, найважливішими фінансовими умовами адаптації компанії на ринку, а також принципами та методами управління, організації та управління процесами управління.

    • Vancouver, Канада

    Англійська

    Ця програма розроблена, щоб дати широкі знання про функціональні аспекти компанії та їх взаємозв'язок, одночасно дозволяючи спеціалізуватись у певній галузі. Програма охоплює студентів різними "основними предметами" та дозволяє студентам спеціалізуватися у певній академічній галузі.

    • Helsinki, Фінляндія

    На кампусі

    Англійська

    Програма QBA призначена для студентів, які закінчили середню школу / іспит. Програма - це інтенсивне практичне навчання з ділового адміністрування, яке повністю проводиться англійською мовою. Це дозволяє студентам продовжувати навчання з міцною базою, що робить їх більш конкурентоспроможними при подачі заяв до різних університетів.

    • Cape Town, Південно-Африканська Республіка

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма ідеально підходить для тих, хто хоче навчитися трохи бухгалтерії та великій кількості всебічних офісних знань.

    • Cork, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Цей курс спирається на ділові знання та навички, які вже були отримані. Його мультидисциплінарний характер забезпечує студентам широку предметну базу, від якої можна прогресувати. Наголошується на застосуванні до бізнесу / адміністративного світу за допомогою модельованих сценаріїв.

    • Bathurst, Канада

    На кампусі

    Англійська, Французький

    Ця програма готує студентів до посади, пов’язаної з управлінням у компанії чи організації, незалежно від сфери їх діяльності.

    • Lindsborg, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Місія Програми ділового адміністрування - підготувати студентів до кар'єри в бізнесі та суміжних сферах. Ця програма забезпечує загальні знання у бізнесі як з теоретичної, так і з практичної точки зору.