34 Курс Програми в Аргентина for 2024

Курс Програми в Аргентина for 2024Filter
    • Rosario, Аргентина

    Денне навчання, Заочне навчання

    4 Місяці

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Програма управління агробізнесом спрямована на підготовку фахівців для прийняття рішень та надання інструментів для переосмислення бізнесу.

    • Recoleta, Аргентина
    • Buenos Aires, Аргентина

    Денне навчання

    На кампусі

    Дивно виноробного традиції Аргентини стає все більше міжнародної уваги, ніж раніше. Сьогодні вона є основним виробником вина з Південної Америки (5-е місце в світі) з більш ніж 1,3 мільярда літрів щорічно виробляється.Особливо відомий своїми глибокими,

    • 439, 1003, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Приватні уроки іспанської мови Expanish у Барселоні налаштовані відповідно до потреб студентів. Учитель приділяє індивідуальну увагу та використовує матеріали, які відповідають інтересам учня та цілям вивчення мови. Розклад занять гнучкий. У нашій школі є багато варіантів пройти приватні уроки іспанської мови в Барселоні. Ви можете обрати заняття, коли вам це подобається, або зареєструватись на індивідуальні курси 10 або індивідуальні 20 уроків. Індивідуальний характер цих курсів дозволяє швидко прогресувати та впевнено розвивати свої знання іспанської мови, кожен сеанс підбирається відповідно до ваших конкретних потреб у рамках навчальної програми.

    • San Nicolás, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    INTENSIVO 80 HOURS Курс рекомендований для новачків, яким потрібно вивчити мову з самого початку у випереджальному темпі. Методологія цього курсу та його фокус зосереджені особливо на португальській мові, залишаючи стандартного іноземця осторонь. Відповідно до Загальноєвропейських рамок цей курс охоплює рівні А1 та А2. Якщо ви вивчали іспанську мову раніше, попросіть перевірити рівень. Тривалість курсу - близько місяця; це курс з понеділка по п’ятницю з 80-годинним навантаженням на клас, 4 години на день. Наприкінці курсу студенти пройдуть тест, щоб оцінити, чи зможуть вони перейти на наступний рівень. У цьому курсі студенти пройдуть такі заняття: Граматика Фонетика та музика Аргентинська історія культура та суспільство Позитивні розмови Серед інших

    • Recoleta, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Доповніть свої групові заняття приватними уроками іспанської мови, які відповідають індивідуальним цілям вивчення мови кожного учня. Наші уроки іспанської мови в Буенос -Айресі пропонують індивідуальну увагу та матеріали, розроблені спеціально для задоволення потреб та інтересів студентів, і пропонуються відповідно до графіка та наявності студентів. Запишіться на два уроки на тиждень або заповніть весь свій розклад уроками іспанської мови в Буенос -Айресі, розробленими відповідно до ваших цілей засвоєння іспанської мови так, як це найкраще вам підходить!

    • Resistencia, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Лабораторія досліджень демократії та ауротітаризму національного університету Сан -Мартін

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Вибирайте між груповою та індивідуальною іспанською мовою. Ці курси ідеально підходять для студентів, які хочуть трохи вивчити іспанську мову або вдосконалити те, що вони вже знають, щоб зробити подорож легшою та приємнішою, а також продовжити навчання. Він також ідеально підходить для тих студентів з обміну, які виїжджають за кордон до іспаномовної країни перед початком коледжу, і яким потрібен швидкий процес занурення у мову, щоб бути готовим до початку семестру. Нарешті, це хороший варіант для тих, хто хоче домогтися значного прогресу в іспанській мові за порівняно короткий час та за доступною ціною.

    • Martínez, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Easy Tango метод танго. Сертифікат Аргентинської асоціації тренерів танго

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Підготувати Учасника підходити до різних ситуацій повсякденного життя іспанською мовою в особистих, професійних чи навчальних цілях. Допомагати студентам розвивати міжкультурні навички, а також підтримувати ефективний навчальний прогрес за коротший проміжок часу.

    • Buenos Aires, Аргентина

    Дистанційне навчання

    Іспанська

    Для нас важливо, щоб кожен учень отримував індивідуальну увагу, якої він потребує, і його освіта заслуговує. Наші онлайн -уроки іспанської мови поєднують у собі мовленнєву практику та ситуативне навчання, так що те, що ви дізнаєтесь у класі, можна негайно застосувати поза ним. Загальні онлайн -уроки іспанської мови були розроблені для того, щоб студенти навчалися так, ніби вони в класі. Вчитель щодня буде керувати всім процесом викладання та навчання. У нас також є приватні заняття по Skype, підготовка до іспитів DELE. ЯК ПРАЦЮЄ: Кожна програма триває 2 тижні і включає 12 годин роботи під керівництвом викладачів, 3 заняття по 2 години на тиждень приватних занять через Skype / Google Meet. Студенти повинні заздалегідь забронювати наше перше співбесіду, призначити заняття та призначити день початку програми. ВИМОГИ: Особливих вимог немає. Перед початком курсу ви замовте коротке інтерв’ю з одним із наших викладачів, щоб встановити найбільш відповідний матеріал для вашої програми та вибраного рівня курсу. ГРАФІК: Наші вчителі доступні у будні, з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 20:00 (час Буенос -Айреса)

    • Buenos Aires, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Ви зацікавлені у вивченні іспанської мови в AMAUTA, тому що можете отримати університетські кредити? Зареєструйтесь на наш спеціальний курс іспанської мови для студентів університету та скористайтеся перевагами участі у цій спеціальній групі надзвичайно мотивованих молодих людей. Іспанська програма AMAUTA була схвалена кількома університетами з країн світу, що дозволяє вам заробляти кредити за курси, які ви проходите в AMAUTA. Програма включає лекції про історію та літературу Латинської Америки, а також відвідування цікавих місць. Ми щодня аналізуємо газети і ведемо дебати на цікаві актуальні теми.

    • Córdoba, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Покажіть собі світ у найбільшій у світі пошуковій системі та продавайте більше. Ваш бренд не може бути осторонь найпопулярнішої пошукової системи у світі. Навчіться рекламувати в Google і зробіть свій бренд видимим. Приєднуйтесь до цифрової еволюції. За допомогою цього курсу ви навчитеся планувати, керувати та оцінювати рекламні кампанії на найбільшій рекламній платформі Google. Після завершення у вас з’являться інструменти, необхідні для стратегії та показу оголошень у Пошуковій мережі та графічних оголошень у Медійній мережі. Ви також можете аналізувати свої результати завдяки можливостям, які пропонує Google Analytics. Приєднуйтесь до цифрової еволюції.

    • 538, Аргентина

    На кампусі

    Іспанська

    Цей індивідуальний курс був розроблений спеціально для Academia Buenos Aires (професором університетського бізнесу) для студентів, які хотіли б зосередитися на діловій іспанській мові. Для участі у цьому курсі вам знадобиться середній рівень іспанської мови (перевірте наш Інтенсивний курс іспанської мови). Під час курсу ви вивчите максимум іспанської бізнес -термінології, зрозумієте ділові відносини в Латинській Америці та отримаєте уявлення про аргентинську економіку. Майже не зосереджується на граматичних навиках, оскільки їх можна набути окремо на загальних курсах або під час додаткових приватних занять. Частина курсу базується на реальних тематичних дослідженнях, які вимагають попередньої підготовки студента та активної участі класу. Матеріали курсу включають ділові тексти та періодичні видання, щоб переконатися, що ви вмієте використовувати вирази та структури, необхідні для співпраці з клієнтами та колегами іспанською мовою. Вам буде надано конкретний словниковий запас бізнесу та різні роздаткові матеріали, що стосуються економічного життя Латинської Америки. За запитом учасник може також проходити курс у парах або невеликих групах (максимум 6 студентів у групі).

    • Rosario, Аргентина

    Англійська, Авестійська

    Наші курси графічного дизайну дають вам низку навичок, які розвиватимуть ваш творчий та художній талант у дизайні. Будучи студентом цього курсу, ви дізнаєтесь все про упаковку, брендинг та розробку візуальної мови, яка розмовляє зі своєю аудиторією. Вас широко вивчають, як користуватися різноманітним програмним забезпеченням, включаючи Adobe Suite, і ви отримуєте глибокі знання щодо потреб сучасних фірм з реклами та комерційного дизайну. Це означає, що після завершення ви маєте сильні здібності у створенні веб-сайтів, рекламних матеріалів та відеоанімації.

    • San Juan, Аргентина

    Іспанська

    Universidad De Congreso пропонує підготувати бухгалтерів у галузі економіки бізнесу, здатних вирішувати проблеми та приймати рішення.