51 Курс Програми в Ірландія for 2024

Курс Програми в Ірландія for 2024Filter
    • Galway, Ірландія

    Денне навчання

    1 семестр

    На кампусі

    Англійська

    Навчання за кордоном допомагає вам розробити нові точки зору на те, ким ви є художник, і побачити своє мистецтво та себе новими очима. BCA пропонує перетворюючий досвід для художника, що розвивається, позбавляючи шуму, безладу та відволікання повсякденного міського життя, щоб забезпечити глибший пошук творчості. Зазвичай семестри слухають 5 курсів, кожен з яких має 3 кредити. Кожному студенту надається великий студійний простір, до якого вони мають доступ цілодобово та без вихідних протягом курсу програми.

    • Dublin, Ірландія

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Програма Pre-Masters в DCU для не-носіями англійської мови, які хочуть, щоб підготувати себе для отримання ступеня магістра в Dublin City University. IFP допомагає студентам досягти знання англійської мови, необхідні для програм післявузівської DCU, готує студентів до адаптації до навчання університету і дозволяє їм зразки модулів від ступеня магістра вони хотіли б продовжити ...

    • Los Angeles, США
    • Birmingham, Великобританія
    • + 42 more

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Pro Tools був розроблений групою інженерів аудіо виходу з зростаючої потреби в прикладній програмі, яка може реплицировать функції дорогого студійного обладнання в цифровому середовищі. З моменту свого розвитку, цей потужний цифровий аудіо робочої станції прийшов, щоб бути галузевим стандартом серед аудіо професіоналів.

    • County Cork, Ірландія

    Заочне навчання

    Дистанційне навчання

    Вчення команда Атлантичний SEAL тепер пропонує "Інтернет-Англійська Програму« зацікавленим студентам, які хочуть продовжити або почати використовувати і поліпшити знання англійської мови, коли в їх рідній країні.

    • Galway, Ірландія
    • Westport, Ірландія

    Денне навчання

    9 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    GMIT пропонує широкий спектр бухгалтерських програм від технічного рівня до рівня післявузівської, і тепер пропонує вам шанс завершити АССА (Асоціація ...

    • North City, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Оскільки загальна англійська програма оцінюється за допомогою попереднього тесту з англійської мови в Кембриджі (PET), першого сертифіката з англійської мови (FCE), сертифіката з розширених форматів іспитів з англійської мови (CAE), ця програма підходить для студентів, які бажають підготуватися до одного з цих кембриджських англійських іспити та водночас розвивати свої всебічні мовні навички.

    • Thomas Street, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Наші загальні курси англійської мови допоможуть вам покращити вашу здатність спілкуватися англійською мовою, дозволяючи працювати або навчатися в англомовних країнах та / або середовищі.

    • Cork, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Цей курс призначений для подальшого навчання студентів у розробці, розробці, інтеграції та тестуванні програмного забезпечення, використовуючи програмування графічного інтерфейсу, об'єктно-орієнтоване програмування, HTML, CSS та WordPress. Студент навчиться виробляти комерційно життєздатне програмне забезпечення шляхом вивчення та застосування сучасних методологій розробки програмного забезпечення та інструментів моделювання.

    • Blackrock, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Ви коли-небудь грали в гру і думали: «Я міг би створити кращу гру»? У вас є чуття для малювання та ескізів? На цьому курсі ви дізнаєтесь, як користуватися конструкторськими та програмними засобами ігрового дизайну, щоб створити нові ігрові враження.

    • Dublin, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Цей доуніверситетський курс інформатики дає можливість пройти підготовку до корисної кар’єри в ІТ-галузі. Студенти розвиватимуть навички проектування, створення та обслуговування веб-сайтів, баз даних та комп’ютерних мереж, а також основи комп’ютерного програмування за допомогою Java, C #, PHP, Javascript та Visual Basic за допомогою Visual Studio, архітектури програмного забезпечення та технічної підтримки.

    • Athlone, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Ми пропонуємо вам основи та посібник, включаючи роздатковий матеріал восьмитижневого курсу розвитку особистості, який проводився та затверджувався різними групами та організаціями та включає самооцінку, ефективні навички спілкування та навчання напористості.

    • Coolock, Ірландія

    Англійська

    Вплив соціальних медіа - це користувач соціальних мереж, який встановив довіру до певної галузі. Вони мають доступ до великої аудиторії і можуть переконати інших завдяки своїй справжності.

    • Dublin, Ірландія

    На кампусі

    Англійська

    Ви перебуваєте у "переломному моменті" у своєму житті, чи зачаровують вас люди і те, як вони тикають. Чи ви хороший слухач ?, чи коли-небудь ви думали про консультування та / або психотерапію як про професію ?.

    • Online Ireland

    Заочне навчання

    4 тижнів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Відкрийте для себе середньовічну Ірландію, використовуючи Книгу Келлів, рукопис дев'ятого століття, що містить чотири Євангелії нового заповіту.

    • Adelaide, Австралія
    • Brisbane, Австралія
    • + 64 more

    Денне навчання, Заочне навчання

    168 години

    Дистанційне навчання

    Англійська

    Ми пропонуємо лише один курс, оскільки ми хочемо, щоб усі наші студенти мали найкращий доступ до глобальних можливостей TEFL. Ми єдиний у світі постачальник курсів TEFL, який отримав офіційне визнання від урядових установ, що нагороджуються, як у США, так і у Великобританії.