15 Базова програма Програми в Дослідження в галузі управління 2024

Фільтри

Фільтри

  • Базова програма
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (15)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Базова програма Програми в Дослідження в галузі управління

Іноді, ваші шкільні повноваження або A-Levels не зовсім відповідає свій намічений курс навчання. Фонд році додатковий рік навчання вищого освіти, що дозволяє студентам, щоб закрити всі освітні прогалини і отримати введення в їх професійній і академічній сфері.

Що рік заснування в управлінні? Рік заснування в управлінні є вступний курс, щоб успішно управляти бізнесом і корпоративних підприємств. Студенти вивчають основи бухгалтерського обліку, маркетингу, продажів, проекту нагляду та прийняття фінансових рішень. Вчені отримати більше знайомі з, що робить добре працювати підприємство, і як уникнути поширених помилок. Інша робота курс може включати в себе поведінку споживачів, аналіз ринку та корпоративних стратегій. В цілому, студенти починають розуміти, різні бізнес-моделі та їх застосування.

Рік заснування в управлінні знайомить студентів з бізнес-мисленням і показує їм, як ефективно аналізувати прогрес підприємств. Це дає їм перевагу, коли вони починають працювати на їх ступеня курсових.

Загальна вартість року фундаменту буде залежати від навчального закладу та типу курсу. По-людини команд іноді необхідно, але, як правило, дорожче. Вчені часто скоротити витрати з онлайн-курсової основі.

Після того, як науковець отримує диплом рік фундамент, він чи вона, як правило, перейти до повноцінної програми ступеня в цій же темі. Після завершення їх ступінь, випускники кваліфікацію для діапазону позицій в діловому секторі, включаючи проекту наглядачів, менеджерів відділів, виконавчих помічників та інших подібних повідомлень. Крім того, багато вчених дивляться на рекламних і маркетингових агентств для роботи в управлінських можливостей.Навпаки, деякі вибирають, щоб вийти самостійно і почати свої власні компанії і підприємства.

Якщо ви зацікавлені в підібгавши рік заснування в управлінні, є багато вітчизняні та міжнародні варіанти онлайн. Пошук для вашої програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.