24 Диплом Програми в Управління туристичними послугами 2024

Фільтри

Фільтри

  • Диплом
  • Туризм і готельний бізнес
  • Туризм
  • Управління туристичними послугами
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (24)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Диплом Програми в Управління туристичними послугами

    Диплом є документом, який засвідчує ви завершили набір курсів, пов'язаних з тією чи іншою області фокуса. дипломні програми можуть відправити вас прямо на робочу силу або дати вам інструменти і знання, необхідних для досягнення більш високих рівнів навчання.

    Що таке диплом в області менеджменту туризму? Ця програма може зайняти багато областей фокусування. Вони можуть включати в себе готельний менеджмент, подорожі поради, кулінарний туризм, пригодницький туризм, тур групи керівництва або загальні дослідження гостинності. На додаток до курсів, які належать до обраної концентрації, ви також можете пройти курси познайомити вас комунікацій, маркетингу, обслуговування клієнтів, бізнес-фінансів, культурологія, або планування подій. Навички, як правило, зосереджені на хороші відносини з клієнтами і колегами в швидко мінливому середовищі туризму.

    Маючи диплом у вашій галузі дослідження може зробити вас більше шансів бути найняті і з більшою ймовірністю отримати акції.Навички управління ви дізнаєтеся через курсову можуть бути застосовні до різних можливостей працевлаштування, де потрібно розуміння гостинності і подорожей.

    Вартість заробітку цей диплом варіюється від країни до країни і від університету до університету. Дослідження вашої обраної програми і школи, щоб зрозуміти свої ціни.

    Існує велика різноманітність робочих назв ви могли б мати право проводити з цим дипломом. Вони включають в себе менеджер готелю, турагент, гід, представник туристичної реклами, планувальник подій або координатор, консьєрж, готель провізії, бронювання агента, доцент, експерт або місцеві визначні пам'ятки. шляхи розвитку кар'єри ви можете ввести може включати допомогти туристам спланувати свою подорож, перш ніж вони піти з дому, або звернення і направляючи ті туристи, як тільки вони досягають свого призначення. Різниця буде в якій області концентрації ви вибираєте в вашій програмі.

    Почніть свої пригоди в гостинності, заробляючи диплом в області менеджменту туризму від обраної Вами установи. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.