17 Диплом Програми в Управління будівельними проектами 2024

Фільтри

Фільтри

  • Диплом
  • Будівництво
  • Управління будівельними проектами
Сфери навчання
  • Будівництво (17)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Диплом Програми в Управління будівельними проектами

      Диплом надається особам, які пройшли програму, а також пройшли курсові роботи та іспити в коледжі чи технікумі. Дипломи означають майстерність у конкретній темі.

      Що таке диплом у менеджменті будівельних проектів? Курсова робота зазвичай зосереджується на будівництві права, будівельних матеріалів, вимірюванні, методології, тендерній та контрактній адміністрації, а також будівництві малих, середніх та великих будівель. Студенти, швидше за все, дізнаються про вплив на навколишнє середовище, отримують навички спілкування та навчаються наставнику Деякі програми використовують інформаційні технології будівництва та зосереджені на роботі з таким програмним забезпеченням.

      Навички управління конфліктами допомагають у будівельній індустрії, за допомогою комерційних або житлових інтересів, що зачіпають державні норми. У поєднанні з навичками ведення переговорів та спілкуванням, випускники можуть бути готовими як до роботи в галузі, так і до роботи в багатьох інших ситуаціях за межами своєї роботи.

      Дослідження необхідні для з'ясування всіх програмних витрат та зборів. Вартість відвідування залежить від місця розташування школи, тривалості навчання та статусу зарахування, а також будь-яких додаткових вимог до курсу за межами навчання. Дипломні програми середні на два роки для завершення, але можуть зайняти до трьох.

      Випускники дипломів з керівництва будівельними проектами пішли на роботу у державних установах, страхових компаніях, забудовників, архітекторах, постачальниках будівельних матеріалів, компаніях з управління проектами та кількісних вишукувальних компаніях. Як керівник будівельного проекту, окремі особи можуть працювати на комерційних будівельних компаніях, житлових будинках, інфраструктурних проектах та великих франшизних житлових будинках. Окрім керівника будівельного проекту, деякі з них пішли працювати як кількісний інспектор, менеджер тендерних проектів, оцінювач витрат та помічник керівника проекту. Ті, хто має ІТ-фон, можуть піти в кар'єру, будуючи інформаційне моделювання, як модератор інформаційної інфраструктури, керівник проекту або фахівець.

      Студенти, як правило, можуть самостійно приймати курсові роботи в Інтернеті або на кампусі, а також вибрати кількість класів, які потрібно брати відразу. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.