20 Диплом Програми в Управління громадським харчуванням 2024

Фільтри

Фільтри

  • Диплом
  • Туризм і готельний бізнес
  • Готельний бізнес
  • Управління громадським харчуванням
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (20)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Диплом Програми в Управління громадським харчуванням

    Багато студентів вважають, що їм необхідні додаткові навички, щоб претендувати на займаній посаді, вони хочуть, але вони не обов'язково хочуть, щоб отримати ступінь бакалавра. дипломні програми розроблені, щоб дати студентам цілеспрямовану інформацію про конкретну області дослідження протягом відносно короткого періоду часу.

    Що таке диплом в галузі управління сервісу пов'язаного з харчуванням? Ті, хто завершив програму дізнатися не тільки про те, щоб запустити операцію, яка служить їжею, вони також удосконалювати свої бізнес, фінансові та управлінські навички. Проводячи цей тип диплома, студенти можуть прийняти гостинність маркетинг, фінансове управління, а також класи витрат управління громадського харчування. Вчені також можуть прийняти класи, які охоплюють такі теми, як управління об'єктом, лідерство в Foodservice, і гостинність.

    З дипломом в управлінні сервісу пов'язаного з харчуванням, випускники програми можуть мати кращі шанси посадки позиції в цій області.Вони також можуть отримувати більш високу зарплату, ніж ті, без цієї кваліфікації і мати право на отримання промо-акцій в рамках своєї компанії.

    Скільки це коштує, щоб заробити цей тип диплома може залежати від того, скільки в школі відвідував збори за кредит і скільки часу це займе, щоб завершити програму. Там, де школа знаходиться і чи буде програма в обличчя або в Інтернеті також можуть впливати на загальну вартість.

    Випускники, які отримують диплом спеціаліста в галузі управління послугами харчових продуктів може працювати для корпоративних їдальнях послуг, коледжів і університетів, підприємств громадського харчування, корпоративних і незалежних ресторанів, лікарень, будинках для людей похилого віку, а також розважальних закладів. Людина з цим дипломом може бути в змозі працювати в якості менеджера ресторану, покупця, керівник громадського харчування, лікарні їдальнею менеджер, або в якості власника ресторану. Студенти можуть також мати можливість продовжити свою освіту, прагнучи ступінь бакалавра, пов'язаних.

    Для багатьох студентів, диплом управління громадського харчування є першим кроком на шляху до успіху.Для того, щоб заглянути в школи, які пропонують цю програму, пошук нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.