107 Диплом Програми в Дослідження харчових продуктів і напоїв 2024

Фільтри

Фільтри

  • Диплом
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв
Сфери навчання
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв (107)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Диплом Програми в Дослідження харчових продуктів і напоїв

    Всупереч поширеній думці, кар'єрі в харчовій промисловості може бути вигідно і задоволення. Заробіток диплом продуктів харчування та напоїв досліджень є ідеальним способом, щоб почати свій вищу освіту і увірватися в успішній кар'єрі в галузі, яка, як очікується, тільки продовжить рости протягом наступного десятиліття.

    Що таке диплом в харчових продуктів та напоїв досліджень? Продукти харчування й напої дослідження розглядають індустрії гостинності, а саме в промисловості, торгуючих продуктами харчування. Єдиною умовою є, як правило, середня освіта, і програма часто триває протягом приблизно двох років. Студенти вивчають такі області, як управління бізнесом, бухгалтерський облік, бізнес-права, харчування, основам кулінарії, основам людських ресурсів, і хостинг навичок.

    Диплом в харчових продуктів та напоїв досліджень ідеально підходить в якості програми шлюзу до вищої освіти. Студенти можуть отримати роботу по завершенні програми або шукати вищу освіту шляхом створення від курсів вони вже завершили.

    Вартість продуктів харчування і досліджень напоїв диплом відрізняється в залежності від того, де студенти записатися і тривалість програми. Як правило, студенти повинні тільки фактором витрат навчання та підручників, особливо якщо курси приймаються на сайті.

    Оскільки харчової промисловості, як очікується, продовжить рости протягом наступного десятиліття, перспективи кар'єри це добре з цією конкретною дипломом в руці. Студенти, які закінчують програму можуть бути в змозі знайти роботу в якості менеджерів громадського харчування, які сіток середній річний оклад близько $ 52 500 за станом на травень 2012 Студенти також можуть увірватися в кар'єрі в якості господарів, хостесс, серверів, і навіть кухарів.

    Наш каталог знаходиться багато університетів, коледжів та професійних шкіл, які показують програми, спрямовані на диплом в харчових продуктів та напоїв досліджень. Багато курсів пропонуються в Інтернеті для студентів, зацікавлених в галузі дистанційного навчання.Процес подачі заявки є часто також просто як заповнити та подати заявку в школі за вашим вибором. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.