Асоційований ступінь з мистецтв Програми в Дослідження в області соціальних наук в Нью-Йорк, США для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь з мистецтв
  • США
  • Соціальні науки
  • Нью-Йорк
Сфери навчання
  • Соціальні науки (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Асоційований ступінь з мистецтв Програми в Дослідження в області соціальних наук

Нью-Йорк є містом з великим глобальне значення і має важливий вплив на торгівлю, фінанси, засоби масової інформації, графіка, мода, дослідження, освіту і технології світу. Є безліч вищої освіти і науково-дослідних інститутів в місті особливо медицини та наук про життя.

Програми з соціальних наук зазвичай включають такі теми, як психологія, соціологія і етика, які навчають студентів, як направити їх природне співчуття у корисну, ефективну дію, яка допомагає вразливим групам населення, наприклад, жертвам насильства, наркозалежним, злочинцям або інвалідам. Можливості побудови кар'єри включають роботу в лікувальних установах, в області домашньої охорони здоров'я, в некомерційних організаціях і державних установах.

США залишаються найпопулярнішим місцем у світі для іноземних студентів. Університети США домінують у світових рейтингах, і країна також пропонує широкий вибір цікавих місць для навчання. Системи державних університетів частково субсидуються урядами штатів і можуть мати багато кампусів, розкиданих по всьому штату, з сотнями тисяч студентів.

Асоційовані програми по мистецтвам є стартовим майданчиком для багатьох студентів. Після дворічного навчання в технікумі, коледжі або професійному училищі студенти можуть знайти собі роботу або вступити на програми вищого ступеня.