6 Асоційований ступінь з мистецтв Програми в Бухгалтерський облік і фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь з мистецтв
  • Економічні дослідження
  • Бухгалтерський облік
  • Бухгалтерський облік і фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (6)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Асоційований ступінь з мистецтв Програми в Бухгалтерський облік і фінанси

Асоційований мистецтв є ступінь програма, яка доступна в ряді дисциплін. Програми пропонуються в школах в усьому світі і зазвичай займає два роки, щоб закінчити. Кредити можуть бути передані в програму ступеня чотири роки, або студенти можуть вибрати, щоб увійти безпосередньо в робочу силу.

Що таке Асоційований мистецтв в області бухгалтерського обліку і фінансів? Ця програма готує студентів до певних фінансових аспектів бізнесу і зниження облікової кар'єри рівня. Типові класи можуть включати в себе фінансовий облік, облік заробітної плати, управлінського обліку, офісних систем і процедур, бізнес-математика, введення в оподаткування, комерційне право, мікроекономіка, і людські відносини. Кожна програма змінюється, але деякі загальні поняття можуть включати в себе управління фінансами, балансування бюджету, з використанням комп'ютерних програм, а також основи бізнесу.

Ця програма корисна для студентів, які хочуть працювати з числами, але хочуть, щоб почати роботу з творчістю раніше, ніж пізніше.Облік також очікує більш високий, ніж середній темп зростання, який допомагає з майбутнім наймом.

Витрати, пов'язані з можливістю отримання прибутку цього ступеня може значно варіюватися від однієї школи в іншу. Фактори, пов'язані включають розташування школи і тривалість програми. Студенти, які зацікавлені повинні увійти в контакт з установами, щоб з'ясувати, що навчання і збори чекатимуть.

Особи з, як ступінь молодшого спеціаліста може входити в різні кар'єри початкового рівня. Назви Позиція може включати в себе бухгалтера, співробітники бухгалтера, рахівник, касир, клерк заробітної плати, офіс-менеджер, адміністративний помічник і скарбник. Багато студентів вибирають, щоб продовжити свою освіту, щоб мати право на більш передових позиціях, таких як аудитор, банківський ревізор, бюджетного контролю аналітик, актуарій, аджастер, головний бухгалтер по обліку витрат і податкового фахівця.

Це швидкий і простий у використанні нашої онлайнової бази даних.Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.