1 Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Опалення та вентиляційні системи в Ашланд, США для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь з прикладних наук
  • США
  • Будівництво
  • Будівельні послуги
  • Опалення та вентиляційні системи
Сфери навчання
  • Будівництво (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Popular study format

    Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Опалення та вентиляційні системи

    З приватних і державних коледжів та університетів, Ashland є багато навчальних закладів на вибір. Вони варіюються від Морхед державного університету, штат Кентуккі християнського університету, Університету Маршалла та університету Огайо.

    Студенти опалення та вентиляції дізнаються про системи передачі тепла та повітря, включаючи практичне застосування та теорію. Володіючи практичними знаннями таких систем, як котли, турбіни та теплова енергетика, вони можуть впроваджувати інновації в кількох секторах, включаючи газову та нафтову промисловість, машинобудування, хімічну промисловість та металургійні підприємства.

    США залишаються найпопулярнішим місцем у світі для іноземних студентів. Університети США домінують у світових рейтингах, і країна також пропонує широкий вибір цікавих місць для навчання. Системи державних університетів частково субсидуються урядами штатів і можуть мати багато кампусів, розкиданих по всьому штату, з сотнями тисяч студентів.

    Асоційовані програми з прикладних наук дають студентам міцну основу, як у вузькій обраній області, так і у широкій загальноосвітній сфері. Студенти, які бажають швидше перейти безпосередньо до роботи, можуть вибрати очну денну форму навчання і завершити програму за два роки.