3 Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Менеджмент ресторанного бізнесу 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь з прикладних наук
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв
  • Продукти харчування та напої
  • Менеджмент ресторанного бізнесу
Сфери навчання
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв (3)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Менеджмент ресторанного бізнесу

    Співробітник прикладної науки наукового ступеня є кваліфікація присуджується вищих навчальних закладів після того, як рік чи два дослідження. Студенти зазвичай отримують можливість розширити свою базу знань і дізнатися про реальні процеси. Цей ступінь може бути запропонована в різних предметних областях.

    Що таке Асоційований прикладних наук в галузі управління рестораном? Ці програми можуть допомогти студентам дізнатися про кулінарну індустрії, а також принципи, які допомагають йому функції. Студенти, як правило дізнатися як про теорію управління і реальних операцій ресторанів. Теми дослідження можуть включати санітарії, виробництво продуктів харчування, дизайн меню, управління людськими ресурсами, приготування їжі і кухонні основи, бухгалтерський облік, маркетинг, і ділової етики. Деякі програми можуть дати студентам можливість стажиста в реальному світі об'єкта.

    Ті, хто завершити ці програми можуть відчувати цілий ряд переваг.Студенти часто можуть поліпшити ряд технічних і когнітивних навичок, які будуть служити їм успіхів в їх майбутній кар'єрі. Крім того, роботодавці зазвичай шукають випускників, які мають ступені, а це означає, що ця програма може бути цінним інструментом просування по службі.

    Витрати, пов'язані з Асоційований прикладних наук в галузі управління рестораном буде змінюватися. Ціни за навчання змінюються від місця до місця і щороку. Обов'язково зверніться до школи вибору для точної фінансової інформації.

    Різні кар'єри відкриті для тих, з однією з цих ступенів. Випускники, як правило, кваліфіковані, щоб почати роботу в різних ресторанах та інших підприємствах громадського харчування компанії. Вони можуть стати менеджерами або консультантами, або ж вони можуть відкрити свій власний бізнес. Асоціювати ступінь також є гарною відправною точкою для подальшого вищої освіти.

    Якщо ви думаєте, що ви готові продовжити диплом про закінчення коледжу в управлінні рестораном, то ви прийшли в потрібне місце.Все, що вам потрібно зробити, це знайти нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.