44 Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Дослідження харчових продуктів і напоїв 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь з прикладних наук
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв
Сфери навчання
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв (44)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Асоційований ступінь з прикладних наук Програми в Дослідження харчових продуктів і напоїв

    Асоційований прикладних наук є міжнародно визнаним освітнім досягненням обдарувала студентів, які ефективно завершити близько двох років курсових робіт, які стосуються певної академічної дисципліни. Часто, Асоційований прикладних наук присуджується після інтенсивного вивчення теми науки і техніки на основі.

    Тільки те, що є асоційованим прикладної науки в харчовій промисловості і напоїв досліджень? Призначений для тих, хто хоче встановити дохідну кар'єру в готельному секторі або кулінарного мистецтва, ця програма прагне дати студентам інструменти і SKILLSET необхідно ввести або поле. Загальні області дослідження включають в себе різні ресторан, курорт і гостинність настройки, харчової науки і основних продуктів харчування і напоїв управління. Додаткову увагу часто приділяється методам і кадрових міркувань, планування меню, методи управління їдальнею і управління запасами, серед суміжних областей.

    Часто випускники продуктів харчування і напоїв програм досліджень знаходять, що вони мають право на більшу кількість позицій, ніж вони були до забезпечення ступеня. Багато також повідомляють про більш сильні доходи після отримання Асоційований прикладних наук в області продуктів харчування і напоїв досліджень.

    Вартість навчання для продуктів харчування і напоїв програм досліджень значно коливатися в залежності від таких змінних, як, наскільки популярні конкретна програма і де в світі знаходиться школа пропонує його. Приймальні офіс кожної школи з програмою, що представляє інтерес є хорошим місцем, щоб запитати більше про специфіку навчання.

    Більшість випускників, які отримують Асоційований прикладних наук в області продуктів харчування і напоїв досліджень продовжують працювати в будь-якому готельному секторі або в кулінарному мистецтві. Загальні шляхи кар'єри включають в себе, що з продуктів харчування і напоїв директор громадського харчування, менеджер ресторану або генерального менеджера.Інші йдуть на роботу в якості кухарів, кондитерів, кухарів або лінії фахівців управління запасами, в той час як деякі роботи в якості представників харчовий продукт або напій маркетингу.

    Багато інтернет-програми, що стосуються продуктів харчування і напоїв досліджень та індустрії гостинності пропонують шкіл по всьому світу і обговорюються більш детально в базі даних. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.