Асоційований ступінь Програми в Науки про харчові продукти 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (0)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Асоційований ступінь Програми в Науки про харчові продукти

Ад'юнкт ступінь, як правило, один з перших вищих навчальних програм бакалаврату. Вони можуть бути запропоновані в Інтернеті або на кампусі, як через громадські коледжі та великі університети.

Що є асоційованою ступенем в області наук про їжу? Кандидати зазвичай шукають ступінь в області наук їжі для того щоб працювати в керівництві індустрії громадського харчування. Студенти, як правило, інструктаж по детальним аспектам безпеки харчових продуктів, кулінарне мистецтво, управління день у день, і / або мистецтва, пов'язаних з пивоваріння та міксологіі. Ці програми можуть бути неймовірно руки на характері, і кандидати, як правило, працюють в області, вивчаючи науку їжі.

Студенти в програмах їжі науки, як правило, навчитися визначати і розробляти плани дій з контролю небезпек для захисту покровителів і співробітників. Студенти також часто представлені поняттями щодо планування меню і приготування їжі ефективно і творчо працювати з роботодавцями.Нарешті, методи, витягнуті в цій програмі, мають потенціал для розширення можливостей випускників, щоб створювати свої власні узливання.

Асоціювати ступінь в області наук про харчові може взяти студента повний робочий день два-чотири роки, щоб закінчити. Як правило, інформація про ціни може бути знайдена з установою вибору, так як витрати варіюються в залежності від школи і країни.

Кандидати, які успішно пройшли програму продовольчих наук може дивитися вперед до різних кар'єри в організації харчування. Одна така кар'єра може бути наглядова роль на кухні або в барі. На виконавчої частини рівняння, кандидати можуть працювати на місцеві регулюючі органи охорони здоров'я або аудитор небезпеки бренду субпідрядника. Аудитор небезпеки бренд-контракт, як правило, використовується брендами з численним франчайзинговими угодою, щоб гарантувати, що об'єкт з їх брендами не тільки дотримання місцевих правил департаменту охорони здоров'я, а й фірмові стандарти щодо безпеки харчових продуктів.

Асоціювати ступінь в області наук про харчові може забезпечити кандидатів, зацікавлених в організації харчування кошти, щоб взяти їх кар'єру на наступний рівень. Для отримання додаткової інформації, пошук нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.