32 Асоційований ступінь Програми в Дослідження в галузі управління 2024

Фільтри

Фільтри

  • Асоційований ступінь
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (32)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Асоційований ступінь Програми в Дослідження в галузі управління

    Associate Degree є ступінь бакалавра в два роки. Кредити нараховані за ці два роки, іноді можна поставити по відношенню до інших градусів, хоча існує значна можливість працевлаштування для студентів, що бажають кар'єру відразу після отримання їх дипломи.

    Що таке Associate Degree в області управління? Цей шлях дослідження, зокрема, призначені для готових студентів для успішної кар'єри в приватному секторі. Навчальний план може включати в себе курси, спрямовані на людських ресурсів, фінансів та бухгалтерського обліку, а також комунікації. Деякі програми також включають в себе заняття з ділової етики та економіці, і завдання часто зв'язані руки на досвід здачі теорії в практику.

    Для більшості студентів, основна вигода з Associate Degree в області управління виникає з цього досвіду, накопиченого за рахунок курсових. Після закінчення студенти добре розбираються в низці товарних навичок, здобувши вирішальну досвід багатьох обов'язків, пов'язаних з веденням бізнесу.

    Витрата цього ступеня відрізнятиметься для кожної програми. Зв'язатися школу прямо запитати про контингент учнів та реєстраційних зборів.

    Associate Degree в області управління дозволяє багато різних шляхів розвитку кар'єри, з або без подальшої освіти. Найяскравішим застосування цього утворення є бізнес-адміністрування - випускники можуть піти на шукати управління-трек позиції в будь-якій кількості вже існуючих компаній. З іншого боку, цей шлях дослідження становить міцну основу для підприємницької студентів, що бажають почати свій власний бізнес. Широкий спектр класів, включених в навчальний план може підготувати студентів для управління нового бізнесу в повному обсязі, в тому числі всі обліку, найму, і рекламні обов'язки.

    Якщо ви зацікавлені в досягненні ступеня в управлінні, розглянути виборі онлайн програму. Цей механізм дозволить забезпечити гнучкість у вашому графіку, на додаток до надання вам доступ до багатьох школам по всьому світу.З усіх коледжах і університетах, що пропонують Associate Degree в області управління, ви можете вибрати той, який найкраще відповідає вашим цілям. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.