12 Диплом другого ступеня Програми в Туризм і готельний бізнес 2024

Фільтри

Фільтри

  • Диплом другого ступеня
  • Туризм і готельний бізнес
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (12)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Диплом другого ступеня Програми в Туризм і готельний бізнес

    Додаткові дипломи розроблені, щоб дати студентам можливість вивчити конкретні знання, що мають відношення до області вони вибирають в короткий проміжок часу. Студенти вивчають цінну інформацію за менший час, ніж потрібно, щоб заробити ступеня, щоб вони могли швидко почати роботу в своїй галузі. Тривалість програм варіюється, як і кваліфікацію для допуску.

    Що таке Диплом в області туризму і гостинності? Така програма навчання озброює студентів зі знанням, щоб отримати роботу в зростаючої і мінливої ​​індустрії. Гостинність і туризм вимагають широкого спектра основоположного бізнес-знань, а також орієнтовані навички, які є типовими для орієнтованої на клієнта промисловості. Студенти вивчають теоретичні знання, які можуть допомогти їм ефективно управляти бізнесом і задоволення унікальних клієнтів. Практичне застосування знань також входить в дослідженнях і забезпечує студенти здатні виконувати завдання в реальному світі.

    Здобуття вченого ступеня, ймовірно, дасть вам навички, необхідні, щоб стати зайнятих у вимогливій і конкурентної галузі. Ті, з навчанням, як правило, отримують вищу зарплату і користуються більшої мобільності робочих місць. Кредит ви отримуєте при досягненні вашого диплома можуть бути застосовані для подальшого професійного розвитку.

    Є широкий спектр передових програм ступеня доступні. Витрати залежать від установи. Переконайтеся, що дослідження потенційних програм і шкіл, щоб отримати правильний матч для вас.

    Студенти, які закінчили вчений ступінь в області туризму і гостинності можуть бути кваліфіковані для широкого спектру робіт по всій галузі. Як правило, ті, з підвищенням кваліфікації зайняті на роботах з більшою відповідальністю і на більш високих рівнях кар'єри. Компанії, які дивляться на роботу гостинності та туризму фахівців включають в себе ресторани, готелі, мотелі, центри подій, кафе, паби і параметри відпочинку. Ви можете бути здатні працювати на великих міжнародних компаній і невеликих місцевих.Ви могли б також мати кваліфікацію, щоб стати менеджером або директором.

    Гостинності та туризму знаходиться на підйомі, і є різноманітний вибір програм, доступних на міжнародному рівні, щоб допомогти вам почати роботу з вашій кар'єрі. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.