59 Диплом Програми в Мода 2024

Диплом Програми в Мода 2024Filter
    • London, Великобританія

    Денне навчання

    9 Місяці

    На кампусі

    Англійська

    Наша програма Vogue Diploma in Fashion Communications пропонує виняткову можливість зануритися в динамічну індустрію моди та медіа з Condé Nast. Ця комплексна програма глибоко заглиблюється в моду, засоби масової інформації та креативні індустрії, з сильним акцентом як на теорії, так і на практиці, студенти будуть взаємодіяти безпосередньо з професіоналами галузі, забезпечуючи всебічну освіту, яка йде в ногу з останніми тенденціями, дебатами, теоріями і галузеві практики.

    • Online Canada
    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    4 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Centennial College допоможе вам розвинути навички та знання, щоб стати майбутнім бізнес -лідером у індустрії моди.

    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    24 тижнів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Kraków, Польща

    Денне навчання

    5 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Наша дипломна програма повного робочого дня англійською мовою, яка триває 2 з половиною роки, познайомить вас із різними галузями дизайну одягу та різними сферами мистецтва. Програма включає дизайн одягу, дизайн ювелірних виробів, дизайн тканини, модну ілюстрацію, шиття, виготовлення візерунків, візуальну ідентифікацію, живопис, концептуальний дизайн, модну фотографію та комп’ютерні програми. Навчайтеся на кампусі або онлайн. Диплом – модельєр.

    • Montreal, Канада

    Денне навчання

    2430 години

    Купажований, На кампусі

    Англійська, Французький

    Ця програма є найбільш ефективним способом вивчити основи модного маркетингу. Кожен етап маркетингового процесу розвивається за допомогою різних курсів.

    • Madrid, Іспанія

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Диплом IED в модному бізнесі має на меті надати студентам необхідні інструменти для ефективного управління компанією в текстильному та модному секторі. Студенти завершать навчання за подвійним профілем, в якому, з одного боку, вони матимуть глибокі знання про дизайнерські та виробничі процеси в індустрії моди, а з іншого-вони отримають знання та навички управління та керувати модними компаніями.

    • Vancouver, Канада

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Ви захоплені будівництвом і складом ювелірних виробів? Вам подобається працювати своїми руками і мати художнє перевагу? Якщо так, то наша програма з розробки ювелірних виробів перенесе ваш талант на новий рівень!

    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Програма Jewelry Methods надає вам навички та вміння, необхідні для досягнення успіху в цій вимогливій професії ювеліра/ювеліра. Основні навички вимірювання, пиляння, напилювання, пайки та фінішної обробки підкреслюються на початку програми. Отримавши необхідні навички, ви вивчаєте більш просунуті ювелірні справи, ремонт ювелірних виробів, встановлення дорогоцінних каменів та виготовлення моделей, а також ювелірні предмети за вибором.

    • Düsseldorf, Німеччина

    Денне навчання

    6 семестрів

    На кампусі

    Німецький

    • Johannesburg, Південно-Африканська Республіка

    Денне навчання

    3 років

    На кампусі

    Англійська

    Дипломна програма включає ювелірну практику, яка включає ювелірний дизайн, малювання та технології виготовлення. Інші ключові сфери дослідження включають гемологію, технології, контекстуальні дослідження та управління дизайном. Департамент сприяє подвійній орієнтації на комерційні та вишукані ювелірні вироби з акцентом на концептуальному дизайні.

    • London, Канада
    • Simcoe, Канада
    • + 5 more

    На кампусі

    Англійська

    • Shah Alam, Малайзія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Вирушайте в стильну пригоду та станьте експертом з моди, отримавши диплом коледжу Sunway з технології дизайну одягу (DFDT). Ця дипломна програма розроблена, щоб озброїти студентів усіма навичками дизайну одягу та технологіями, необхідними, щоб зробити собі ім’я в цій висококонкурентній галузі. Завдяки використанню програмного забезпечення для 3D моди студенти отримують можливість пройти тестування на відповідність руху, створювати прототипи, модифікувати візерунки тощо.

    • Petaling Jaya, Малайзія

    Англійська

    Досліджуйте світ творчої моди та дизайну через підприємницьку лінзу. Цей курс переводить студента від дизайнерських концепцій та процесів до кінцевого виробництва, викладаючи необхідні бізнес та контекстуальні дослідження. Він забезпечує інтегрований підхід, поєднуючи творчі здібності з прикладними технічними знаннями.

    • Vancouver, Канада

    На кампусі

    Англійська

    Ця 26-тижнева програма дизайну моди складається з поглибленої теорії, практичних знань, додаткового робочого часу у відкритих лабораторіях та практичних творчих проектів. Щоб ваше навчання було актуальним і передовим, ми об’єдналися з провідними дизайнерами моди від Alexander McQueen, Aritzia, Lululemon, Helly Hansen, Kit and Ace та OAK + FORT, надаючи вам доступ до деяких найбільш дизайнерських орієнтовані уми в місті. Ми запитали цих лідерів галузі, що вони шукають серед нещодавніх випускників, та включили їх бажання та потреби в ефективну 6-місячну програму дизайну. Наприкінці програми ви продемонструєте свою дебютну колекцію живій аудиторії на випускному показі моди JCI. Мета цієї інноваційної, практичної програми - забезпечити знання та вміння працювати з дизайнером із впевненістю та гордістю. Студенти зможуть визначити, зрозуміти та використовувати типи обладнання, інструментів, програмного забезпечення та матеріалів, необхідних для завершення виготовлення одягу. Випускники JCI мають здатність виділятися як дизайнер із сильними практичними та технічними навичками. Вже через 6 місяців навчання студенти доповнять колекцію одягу, яка буде представлена на показі мод. Ця програма була схвалена Філією приватних навчальних закладів (PTIB) Міністерства вдосконаленої освіти, навичок та підготовки.

    • Clapham Common, Великобританія

    Англійська

    Диплом 2-го рівня з мистецтва та дизайну (мода) надасть вам можливість дослідити матеріали, методи та процеси, що підтримують діяльність у галузі мистецтва та дизайну в секторі моди та текстилю. Цей курс призначений для розвитку знань, технічних навичок та розуміння, які вам знадобляться для подальшого навчання та кваліфікації, або підготують вас до корисної кар'єри в ряді творчих ролей, заснованих на моді.