26 Диплом Програми в Дизайн одягу 2024

Диплом Програми в Дизайн одягу 2024Filter
    • Online

    Денне навчання, Заочне навчання

    24 тижнів

    Дистанційне навчання

    Англійська

    • Kraków, Польща

    Денне навчання

    5 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Наша дипломна програма повного робочого дня англійською мовою, яка триває 2 з половиною роки, познайомить вас із різними галузями дизайну одягу та різними сферами мистецтва. Програма включає дизайн одягу, дизайн ювелірних виробів, дизайн тканини, модну ілюстрацію, шиття, виготовлення візерунків, візуальну ідентифікацію, живопис, концептуальний дизайн, модну фотографію та комп’ютерні програми. Навчайтеся на кампусі або онлайн. Диплом – модельєр.

    • Montreal, Канада

    Денне навчання

    Купажований, На кампусі

    Англійська, Французький

    Захоплююча, кар'єра модельєра для вольових і високо творчих людей. Модний дизайнер повинен доставляти колекції, які відповідають на вимогливі потреби до чогось нового. Можливість створювати колекції для конкретних демографічних ніш є першоосновою.

    • Toronto, Канада

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Ця дворічна дипломна програма готує вас до кар’єри в дизайнерських приміщеннях швейного виробництва. Це програма жіночого одягу, яка зосереджена на складанні викрійки та навичках шиття. Ви будете використовувати промислові машини та навчитеся основ технічної ілюстрації, виготовлення викрійок, класифікації візерунків та конструювання одягу. Додаткові основні предмети включають текстиль, технічні характеристики та історію костюма.

    • Vancouver, Канада

    Денне навчання

    1 рік

    На кампусі

    Англійська

    Якщо ви захоплені модою і сповнені творчості

    • London, Канада

    Денне навчання

    3 років

    Купажований

    Англійська

    • Shah Alam, Малайзія

    Денне навчання

    2 років

    На кампусі

    Англійська

    Вирушайте в стильну пригоду та станьте експертом з моди, отримавши диплом коледжу Sunway з технології дизайну одягу (DFDT). Ця дипломна програма розроблена, щоб озброїти студентів усіма навичками дизайну одягу та технологіями, необхідними, щоб зробити собі ім’я в цій висококонкурентній галузі. Завдяки використанню програмного забезпечення для 3D моди студенти отримують можливість пройти тестування на відповідність руху, створювати прототипи, модифікувати візерунки тощо.

    • Vancouver, Канада

    На кампусі

    Англійська

    Ця 26-тижнева програма дизайну моди складається з поглибленої теорії, практичних знань, додаткового робочого часу у відкритих лабораторіях та практичних творчих проектів. Щоб ваше навчання було актуальним і передовим, ми об’єдналися з провідними дизайнерами моди від Alexander McQueen, Aritzia, Lululemon, Helly Hansen, Kit and Ace та OAK + FORT, надаючи вам доступ до деяких найбільш дизайнерських орієнтовані уми в місті. Ми запитали цих лідерів галузі, що вони шукають серед нещодавніх випускників, та включили їх бажання та потреби в ефективну 6-місячну програму дизайну. Наприкінці програми ви продемонструєте свою дебютну колекцію живій аудиторії на випускному показі моди JCI. Мета цієї інноваційної, практичної програми - забезпечити знання та вміння працювати з дизайнером із впевненістю та гордістю. Студенти зможуть визначити, зрозуміти та використовувати типи обладнання, інструментів, програмного забезпечення та матеріалів, необхідних для завершення виготовлення одягу. Випускники JCI мають здатність виділятися як дизайнер із сильними практичними та технічними навичками. Вже через 6 місяців навчання студенти доповнять колекцію одягу, яка буде представлена на показі мод. Ця програма була схвалена Філією приватних навчальних закладів (PTIB) Міністерства вдосконаленої освіти, навичок та підготовки.

    • Clapham Common, Великобританія

    Англійська

    Диплом 2-го рівня з мистецтва та дизайну (мода) надасть вам можливість дослідити матеріали, методи та процеси, що підтримують діяльність у галузі мистецтва та дизайну в секторі моди та текстилю. Цей курс призначений для розвитку знань, технічних навичок та розуміння, які вам знадобляться для подальшого навчання та кваліфікації, або підготують вас до корисної кар'єри в ряді творчих ролей, заснованих на моді.

    • Worksop, Великобританія

    Англійська

    • Dudley, Великобританія

    Англійська

    Ви отримаєте практичні навички та знання в галузі моди та текстилю на уроках, що проводяться у спеціалізованих студіях. З початкових ідей та концепцій ви дізнаєтесь, як вирізати візерунки, створювати власний текстиль та конструювати одяг. Ви матимете можливість побачити, як ваші модні колекції оживають під час публічних показів мод та заключної виставки.

    • South Croydon, Великобританія

    Англійська

    Якщо ви креативний візуальний мислитель і маєте хист до малювання, текстилю та дизайну, це може бути курсом для вас. Цей курс дає можливість тим, хто цікавиться дизайном одягу, досліджувати, розвивати та перевіряти свою креативність у рамках кваліфікаційної структури, яка стимулює та вимагає задоволення та забезпечує сприятливий перехід від подальшої до вищої освіти.

    • Newcastle upon Tyne, Великобританія

    Англійська

    Зробити собі ім’я у світі дизайну моди - це отримати доступ до однієї з найексклюзивніших, найпрестижніших та найвигідніших галузей у світі. Дозвольте своїй творчості процвітати на нашому власному лейблі або підніматися в рядах найбільших світових брендів моди. Для тих, хто потребує навичок, талантів і рішучості досягти успіху, це кар’єрний шлях абсолютно без обмежень.

    • Glebe, Австралія

    Купажований

    Англійська

    ФБР вважає, що ви не тільки повинні навчитися розробляти асортимент, але й знати, як створити колекцію. Курси дизайну ФБР - практичні та практичні. Студенти вивчають весь процес - від проектування та будівництва до маркетингу модної марки.

    • Walthamstow, Великобританія

    Англійська

    Цей курс розрахований на вік 16-19 років. Ця кваліфікація дозволить вам зрозуміти та стати творчим практиком у галузі моди. Буде можливість попрацювати над низкою модних трусів, які можуть привести студентів у захоплюючий спектр кар’єрних сфер, наприклад, дизайн одягу, роздрібний покупець, технолог одягу, ілюстратор моди, мерчендайзер, стиліст моди, текстильний дизайнер або особистий стиліст .