7 Сертифікат Програми в Дослідження навколишнього середовища в США for 2024

Сертифікат Програми в Дослідження навколишнього середовища в США for 2024Filter
    • Fort Scott, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    У Fort Scott Community College екологічні водні технології не обмежуються вивченням наук про землю, але включають пошук рішень щодо усіх екологічних проблем. FSCC готує фахівців для заповнення численних можливостей працевлаштування як у державному, так і в приватному секторах.

    • Dublin, США
    • Sandersville, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Випускники програми сертифікату розплідника / тепличного парку працевлаштовуються на посади початкового рівня в розпліднику, ландшафті чи сільськогосподарській галузі. Навчання та практичне застосування отриманих навичок забезпечують широкий професійний досвід, який сподобається потенційним роботодавцям.

    • Michigan, США
    • Houston, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Програма сертифікації HVACR складається з лекцій у класі та практичного навчання. Навчальна програма нашої школи розроблена, щоб надати учням основи HVACR, тоді як випускники цієї сертифікаційної програми отримають передові навички після працевлаштування в цій галузі.

    • Raleigh, США

    Англійська

    Сертифікат бакалавра в галузі ґрунтознавства пропонує бакалаврський курс навчання, який дозволяє студентам отримати мінімум 15 кредитних годин курсів ґрунтознавства, які необхідні, щоб стати ліцензованим ґрунтознавцем у деяких штатах або, на національному рівні, сертифікованим професійним ґрунтознавцем. Крім того, програма надає кредити на предметну область, необхідні для отримання кваліфікації на посади вченого ґрунтознавця та природоохоронців у федеральних, штатних та місцевих органах влади.

    • Online USA

    На кампусі

    Англійська

    Ви хочете стати доглядачем зоопарку або акваріумістом? Ви мрієте працювати з м’ясоїдними тваринами, приматами, морськими ссавцями чи іншими екзотичними тваринами? Якщо так, наша сертифікаційна програма з зоопарку та акваріумістики для вас!

    • Online USA

    На кампусі

    Англійська

    Цей професійний курс пропонується лише випускникам програми IDI AMGSSD або особам, які мають документацію, що підтверджує завершення акредитованої DCBC Програми комерційного дайвінгу.

    • Butte, США

    Денне навчання

    На кампусі

    Англійська

    Студенти дізнаються про відновлення ландшафтів / екосистем і про те, як планують виробничі заходи, щоб уникнути довгострокового екологічного пошкодження. Вони займаються відновленням пошкоджених ландшафтів; вивчення дозволів та інженерії сайту; і як відновити, контролювати і підтримувати місцеву рослинність.