Підготовча програма Pathway для студентів бакалаврату Програми в Готельний менеджмент 2024

Фільтри

Фільтри

  • Підготовча програма Pathway для студентів бакалаврату
  • Туризм і готельний бізнес
Сфери навчання
    Авіація (0)Адміністративні дослідження (0)Архітектурні дослідження (0)Будівництво (0)Бізнес-дослідження (0)Виконавські види мистецтва (0)Гуманітарні науки (0)Дослідження в галузі управління (0)Дослідження дизайну (0)Дослідження косметології (0)
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Жодна програма не відповідає вашим критеріям пошуку. Уточніть ваші фільтри.

Clear filters

Підготовча програма Pathway для студентів бакалаврату Програми в Готельний менеджмент

Один освітній варіант для іноземних студентів, які хочуть навчитися добре володіти англійською мовою, беручи заняття, які розраховують на ступінь, - це програма для студентів. Ці програми пропонуються через партнерську школу американського коледжу чи університету. Після завершення, учасники програми часто пропонують "умовне прийняття" до школи Північної Америки, щоб отримати бажану ступінь.

Що таке ступінь бакалавра в управлінні готелем? Все більше і більше людей користуються сучасними доступними цінами на подорожі, вивчаючи кожен дюйм земної кулі. Оскільки більше дослідників потребують місця для відпочинку, зростає потреба у фахівцях з менеджменту готелю. Студенти, котрі зацікавлені в цій дисципліні, навчаються управляти будь-якими аспектами готелю, починаючи від планування заходу до бронювання кімнат і встановлення ставок. Курси зосереджуються на діловому сприйнятті та управлінні навичками.

Заняття зміцнюють та навчають сильних навичок керівництва. Менеджери готелів складають і управляють різними командами, що навчаються вченими. Це швидко розвивається і високо конкурентна галузь, і професіонали повинні мати прекрасні навички управління часом. Учні також отримують підтримку клієнтів та комунікаційні здібності.

Програма заходу зазвичай займає не більше одного року, а для тих, хто відвідує неповний робочий день, більше. Зацікавлені особи повинні обов'язково звертатися до шкіл, котрі цікавлять їх, щоб запитати про гранти, фінансову допомогу тощо.

Багато можливостей для кар'єри для випускників менеджменту готелю. Професіонали, які надають гостям послуги, першими справили враження на мандрівників, встановивши тон для успішного проживання в готелі. Деякі з них можуть стати учасниками планувальників подій, допомагаючи майстрам створювати спогади про життя. Ті, хто має кулінарні інтереси, можуть стати менеджерами ресторанів, які обслуговують гостей вишуканими стравами. Як менеджер готелю, випускники вибирають і ведуть професійні команди висококваліфікованих фахівців.

&nbsp

Студенти, котрі цікавляться бакалаврськими шляхами в управлінні готелем, можуть сприймати ідею навчання на власних умовах через онлайн-програму. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.