7 Підготовча програма Pathway для студентів бакалаврату Програми в Економічні дослідження в Europa for 2024

Підготовча програма Pathway для студентів бакалаврату Програми в Економічні дослідження в Europa for 2024Filter
    • Swansea, Великобританія

    Денне навчання

    2 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Ця програма надає студентам, які мають інтерес до бухгалтерського обліку або фінансів, міцну академічну освіту, яка підготує їх до робочого місця або післядипломної підготовки. Студенти отримують ключові технічні та фінансові навички, а також розвиватимуть знання широкого кола питань, що дозволить їм не тільки зрозуміти фінансову інформацію, але й пов'язати її з ширшим прийняттям рішень.

    • Northampton, Великобританія

    Денне навчання

    2 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    UNIC також може надати вам вхід в перший рік Pathway в області бухгалтерського обліку і фінансів , щоб ви завершити свою ступінь в протягом трьох років. Ви вивчите свій перший курс в UNIC, перш ніж закінчити другий і третій курс в університеті Нортгемптона.

    • Birmingham, Великобританія

    Денне навчання

    1 семестр

    На кампусі

    Англійська

    Факультет бізнесу, права та соціальних наук має платиновий статус викладання ACCA. Курси бухгалтерського обліку в університеті пропонують дев'ять вилучень із іспитних робіт ACCA. Якщо ви амбіційні, цей Pathway може призвести безпосередньо до інтегрованої ступеня магістра: MAcc Бухгалтерський облік та фінанси

    • Glasgow, Великобританія

    Денне навчання

    4 років

    На кампусі

    Англійська

    Студенти, що Pathway записують на ступінь бакалавра (з відзнакою) бухгалтерського обліку в Університеті Глазго Каледонія. У перші два роки ви будете вивчати бухгалтерський облік HND у коледжі Глазго Клайда, готуючись до 3 та 4 року (з відзнакою) ступеня в ГКУ.

    • Swansea, Великобританія

    Денне навчання

    1 семестр

    На кампусі

    Англійська

    Управління полягає у прийнятті рішень та отриманні максимуму від людей на всіх рівнях у всіх типах організацій. Управління бізнесом і економіка в Суонсі надає ряд основних предметів, а також ряд спеціалізацій або ряд фахівців, створюючи академічно корисний освітній досвід, який забезпечує чудову основу для широкого кола кар'єри.

    • Portsmouth, Великобританія

    Денне навчання

    2 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Студенти можуть входити на 1-й етап (університетський фонд) або 2-й етап (ступінь першого курсу), залежно від їх кваліфікації. Студентам гарантується просування до другого року відповідного ступеня, за умови, що критерії прогресу задовольняються. Етапи 1 і 2 відбуваються в МСП за допомогою спеціальних викладачів і користуються невеликими розмірами класів.

    • Uxbridge, Великобританія

    Денне навчання

    2 семестрів

    На кампусі

    Англійська

    Вплив Брунелівського університету на майбутні зарплати його випускників є одним з кращих у країні порівняно з іншими університетами, згідно з новим аналізом урядових даних The Economist (2017). Бакалаврська бухгалтерія - це широка академічна програма і сфера навчання з практичними наслідками, що дає можливість розвивати особисті та професійні навички. Вивчення цієї програми передбачає розгляд концептуальних, професійних та практичних аспектів бухгалтерського обліку.